Добре дошли в ЛИЧНА ЕФЕКТИВНОСТ

Лична ефективност е проект, който има за цел да предложи постъпков модел, чрез който всеки може да изгради собствения си метод на ефективно управление на ежедневието. Основен приоритет е упражненията и ръководствата да бъдат лесно достъпни чрез уебсайта (www.lichnaefektivnost.com), както и чрез организиране на семинари и курсове по темата, а при възможност и чрез допълнително индивидуално консултиране. Трите „стълба“ на модела – управление на времето, целеполагане и използването на помощни технологии – са съчетани в теоретично обоснована концепция, която предлага основни стъпки, фасилитиращи процесите на индивидуална реорганизация на ежедневието, както и процесите на личностово развитие. 


Най-напред, за да разберете дали тук има нещо за вас, можете да прочетете За кого е предназначен този сайт? 

Ако и вие се вълнувате от темите, то за да е още по-полезно преживяването ви тук, прочетете и Как да се възползвам от сайта?

Сега вече, след като знаете че това е място за вас, и знаете как да го използвате, то може би е време да се огледате из него. Една добра отправна точка е именно темата Защо лична ефективност?

След това ще е полезно да се запознаете и с това, което ще ви е необходимо, за да използвате описаните в сайта техники. Пълния списък на това какво ви трябва, можете да прочетете в Какво ни е необходимо, за да започнем?

Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас, като използвате страницата ни за контакт.